3 vizualizeaza articolul
13 vizitatori online

Lampa UVB 311nm NB (Banda ingusta)

Evaluare utilizator:  / 126
SlabCel mai bun 

lampa-uvb-311nm-philips-pls-9w-012p

Lampa UVB de banda ingusta 311nm NB este cea mai buna metoda in tratarea vitiligo din ultimii ani. Cu aceasta lampa aveti posibilitatea sa expuneti numai partile afectate de vitiligo razelor uv.

Un avantaj major pe care il ofera lampa uvb 311nm NB este acela ca nu mai trebuie sa luati medicamente sau creme pe durata tratamentului cum era necesar la tratamentele clasice cu lampa UV A combinat cu Psoralen, astfel nu mai aveti constrageri cum ar fi sa nu va expuneti la soare timp de 24h dupa tratamentul cu Psoralen si lampa tip UVA.

Conform numeroaselor studii efectuate la nivel international ,lampa UV B cu spectru ingust 311 NB este cea mai eficace metoda in tratarea Vitiligo , eliminand printre altele efectul de foto-sensibilitate.

Avantajele utilizarii acestui tip de lampa:

-Economisiti bani: deoarece odata cumparata lampa puteti sa va tratati la domiciliu, scutind timp si resurse financiare cheltuite de fiecare data cand mergeati la o clinica sau intr-un cabinet dermatologic. 

vitiligo-fototerapie-lampa-philips

-Va tratati acasa: nu mai aveti nevoie sa va deplasati, nu mai pierdeti timp pe drum sau in sala de asteptare, castigati timp si va puteti face tratamentul cand doriti, fara sa fiti constrans de programari la ore fixe.

-Expunere redusa: timpul de expunere cu lampa UV B de spectru ingust 311nm este mult mai scurt decat cel cu lampa UV A . Cu aceasta lampa nu expuneti decat zonele afectate la razele UV .

-Practic: aceasta lampa vine intr-o geanta de transport impreuna cu timer-ul si ochelarii de protectie, o puteti lua cu dvs in vacanta sau atunci cand trebuie sa va deplasati.


-Securitate: bulb-ul UV B 311nm de banda ingusta este produs de Philips, recunoscut ca lider mondial in tratarea bolilor precum Psoriazis si Vitiligo, certificat normelor CE  si TÜV Rheinland.

 Avand o forma ergonomica lampa uvb este usor de manipulat pentru a trata vitiligo acolo unde este necesar.

 

Ads+